Homepage  |  Klimaat  |  Pyreneeën  |  Aragón  |  Sierra de guara  |   Suggesties...
vakantiehuizen
klein hoofdblad

Vakantiewoningen

Ligging - kaart

Ontspanning

Faq-vragen

Meer info-prijzen -boeking

Login

E-mailemail

Samenvattingemail

English version

Homepage

 

Klik: naar vakantiehuizen 1   2   3

Door in te loggen kan je alle gegevens i.v.m. beschikbaarheid, prijzen, enz. ... voor de vakantiehuisjes onmiddellijk opvragen. Je kan ook onmiddellijk zelf een boeking doen door het opmaken van een contract.
VAKANTIEHUIS 1

Meer foto's - meer uitleg - klantenreviews.

Omgeving: rond de vakantiewoning zorgen talloze bomen voor de nodige schaduwrijke plekjes. Uiteraard kunnen zonaanbidders hier echt luieren, evenals aan het meer. Op het terrein is voldoende ruimte voor het eventueel plaatsen van een tentje. Er is een ruime parking.

Terrassen: de woning heeft 2 overdekte buitenterrassen: één aan de voorzijde met zicht op het meer; een tweede groot overdekt terras aan de achterzijde. De terrassen zijn beide bemeubeld om buiten te kunnen dineren, siesta te houden, enz. ... o.a. 2 grote tafels met stoelen, buitenfornuis, ventilator, vlakbij gemetste barbecue.

Sanitair blok: Los van de woning bevindt zich een 2e sanitair blok met warm water, douche, wastafel en toilet. Deze supplementaire voorziening is zeer handig voor grotere kinderen die zo een eigen ruimte krijgen.  Het doet dienst als dubbele sanitaire cel met bovendien extra opbergmogelijkheden,... .

Inrichting: het vakantiehuis is volledig ingericht en biedt alle confort (tot 6 personen).3 slaapkamers met telkens 2 slaapplaatsen.  De keuken is uitgerust met o.a. koelkast, diepvries, koffiezet, microgolf, warme luchtoven, broodrooster, keramische kookplaat, vaatwas, enz... . Volledig ingerichte badkamer met regendouche. Er staat een wasmachine met strijkgerief. In de living is er televisie via schotelantenne en DVD. Voor de kerstperiode is de woning voorzien van een goede houtkachel met houtvoorraad.  Doorgaans is er dan enkel verwarming nodig 's avonds.

vakantiehuis 1 keuken
Vakantiehuis 1 keuken
vakantiehuis 1 buitenkamer
Vakantiehuis 1 groene kamer
vakantiehuis 1 buitenkamer
Vakantiehuis 1 private parking

VAKANTIEHUIS 2 naar boven

Omgeving: rond de vakantiewoning zorgen talloze bomen voor de nodige schaduwrijke plekjes.  Uiteraard kunnen zonaanbidders hier echt luieren, evenals aan het meer.

Terrassen: de woning heeft 2 buitenterrassen: één aan de voorzijde met zonneluifel en een zeer groot terras langs achter.  Dit terras is volledig bemeubeld om buiten te kunnen leven: dineren, siesta, ... o.a. een tafel met stoelen en barbecue. Op het terrein is voldoende ruimte voor het eventueel plaatsen van een tentje.

Inrichting: het vakantiehuis is volledig ingericht en biedt alle confort (tot 6 personen). 3 slaapkamers met telkens 2 slaapplaatsen. De keuken is uitgerust met o.a. afwasmachine, koelkast, diepvries, koffiezet, microgolf, warme luchtoven, broodrooster, enz. ... Volledig ingerichte badkamer. Er staat een wasmachine met strijkgerief. In de living is er televisie. Voor de kerstperiode is de woning voorzien van een goede houtkachel met houtvoorraad.  Doorgaans is er dan enkel verwarming nodig 's avonds.

 
3 vakantiewoningen van 5 tot 6 personen, op een heuvelflank gelegen met uitzicht op het meer 'lago barasona'. 2 vakantiewoningen liggen zelfs naast elkaar. De woningen liggen in een zeer rustige urbanisatie. Ze zijn omgeven door een groot terrein dat volledige privacy garandeert. Er is een ruime private parking, volledig afsluitbaar voor kleine kinderen. Aan de straatzijde van de vakantiehuizen bevindt zich een grote verharde vlakte waar kinderen naar hartelust kunnen spelen.

vakantiehuis 1 voorzijde
Huis 1 vooraan  plan vakantiehuis 
vakantiehuis 1 terras vooraan
Vakantiehuis 1 terras vooraan
vakantiehuis 1 overdekt terras achteraan
Vakantiehuis 1 overdekt terras achteraan

vakantiehuis 1 living
Vakantiehuis 1 living

vakantiehuis 1 blauwe slaapkamer
Vakantiehuis 1 blauwe kamer

vakantiehuis 1 badkamer

Vakantiehuis 1 badkamer binnen